Érdekelnek ingyen cuccok, termékminták, nyereményjátékok, autó nyeremény, ingyenes pénz nyeremény, utazás nyeremény? Akkor itt a helyed!

5 SÜNI - X-BOX 360 nyeremény

X-BOX 360 nyeremény
A fődíj egy X-BOX 360, valamint a nyertes által megjelölt osztály egynapos buszos kirándulása. A fődíjon felül kisorsolásra kerül továbbá: 10 db Tablet, 20 db Nike hátitáska és 30 db ICO ajándékcsomag. Részvételi feltétel: vásárolj bármely Tesco hipermarketben legalább 5 db minőségi Süni iskolaszert és töltsd fel a vásárlást igazoló nyugtán található 9-jegyű AP kódot. A játék 2014. szeptember 07.-ig tart. Küldte a fórum oldalra anonim, köszönjük!
részletekért (kattints ide)

4 megjegyzés:

  1. Üdv, igyekszem időben megvenni az iskolakezdéshez szükséges dolgokat, 3 gyereknél nem mindegy, hogy egyszerre vagy időben elosztva vásárolok. Az egyszerűség általában a Tesco irányába terel minden nagybevásárlásnál, az iskolakezdést is ott intézem évek óta. Most láttam, hogy a Süni iskolaszerekkel nyerni lehet, nem volt kérdés, hogy amit lehetett, abból vettem meg, és azt fogom választani a többi gyerekeimnek is. Úgyis nyúznak egy X-BOXért.

    VálaszTörlés
  2. végre minőségi magyar iskolaszerek. jó az ár, jó a minőség. én a füzettel különösen elégedett vagyok, mert nem létszik át a fiam írása a lapokon, nem úgy, mint a legolcsóbbnál.

    VálaszTörlés
  3. tuti jó ki X-BOX a díj, jóféle kis iskolai cuccokkal. kár, hogy nincs több alsós gyerekem akinek vehetnék

    VálaszTörlés
  4. Még mindig sünis ceruzákkal színezek, ha rám tör a kreatívkodhatnék :D

    VálaszTörlés