Érdekelnek ingyen cuccok, termékminták, nyereményjátékok, autó nyeremény, ingyenes pénz nyeremény, utazás nyeremény? Akkor itt a helyed!

Fanta - Nokia Lumia nyeremények

Nokia Lumia
--- A Fanta „Kortyolj és Nyerj!” játékát két héttel meghosszabbították, a megjelölt időponttal ellentétben a játék 2013. július 14-ig tart. ---
Naponta öt db 2 fős mozijegy 3D vetítésre a Cinema City hálózat valamely mozijában, szabad választás alapján. Naponta egy db DC baseball sapka, összesen 61 db. Hetente öt darab bruttó 15.000 Ft értékű vásárlási utalvány, mely beváltható az Arena Plaza egyes, előre meghatározott üzleteiben, összesen 45 db. Főnyeremény: Öt darab Styling és Shopping csomag, valamint öt darab Nokia Lumia 920 készülék. Játék vége 2013. június 30. Vásárláshoz kötött. Küldte Cinci a fórum oldalra. Köszönjük neki!
részletek (katt ide)

3 megjegyzés:

  1. 76 kódot töltöttem fel és még eggyel se nyertem,a cappy kódokból most tartok a 300 feltöltésnél,eggyel se nyertem.
    Viszont a cólásból a legelsővel nyertem egy pendrivet.A fantába és cappybe csalódtam.

    VálaszTörlés
  2. fanta kódokból feltöltöttem több mint 70-et egy se nyert a cappyből már 300-at töltöttem fel szintén nem nyertem eggyel se...

    VálaszTörlés
  3. Napi vagy heti nyereményt én sem nyertem, de a főnyeremények egyike összejött. :D A Coca -sal én is is nyertem egy pendrivet.

    VálaszTörlés