Érdekelnek ingyen cuccok, termékminták, nyereményjátékok, autó nyeremény, ingyenes pénz nyeremény, utazás nyeremény? Akkor itt a helyed!

Ingyenes Korcsolyapályák

Korizó...
Bazilika jégpálya, ingyenes

Nemcsak a jégpálya használata ingyenes a Bazilikánál, de a 4-14 éves korosztálynak ingyenes korioktatás is van péntek-szombat-vasárnap. Tavalyi tapasztalataink alapján itt is a bérelhető korcsolyák készlete lehet a szűk keresztmetszet, tavaly elég sokat kellett várnunk mire felszabadult két, a gyerekek lábára jó pár. A másik nehézség pedig a kapacitás, viszonylag kis jégfelület, elég sok ember, csetlőbotló gyereket egyedül ne engedjenek be, együtt viszont csúszhatnak pár kört.

Óbudai Fő tér/Csobánka tér ingyenes

A Fő téri pályát már sokszor próbáltuk, a Csobánka térit még nem, előbbivel az a tapasztalatunk, hogy még a frekventált időpontokban is tudtunk bérelni korcsolyát, és ahogy a Bazilikánál, itt is szerveznek ingyenes oktatást is. A bérlési árak nagyon barátiak, és a letét összege sem horror.
Bérlés: felnőtt/gyerek: 600/400 forint/alkalom.

Kiosk koripálya, ingyenes

Nemcsak korcsolyapálya a Kiosk előtt kialakított jég, hanem egyben jótékonysági helyszín is, itt gyűjtenek adományokat a Menedékház Alapítványnak, és segítségükkel a rászoruló családoknak. Amit megspóroltak a belépőn, felajánlhatják azoknak, akiknek igazán nagy szüksége van egy kis segítségre. Amúgy pedig programok, hüttefíling és korikölcsönzés, bónusz: budai panoráma. Nem kell rohanni, a pálya tavaszig megmarad.

Müpa Korcsolyapálya

Pop-up jégpálya nyílt a Művészetek Palotája előtti téren is, ez január 4-ig látogatható. A Müpába szóló érvényes jeggyel egy alkalommal két órára ingyenes a korizás, és korlátozott számban bérelhetők korcsolyák, erre azért nem alapoznék, inkább érdemes vinni, mint aztán ott csalódni.
Belépő felnőtt/gyerek: 500 forint/1 óra 45 perc

részletekért (kattints ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése