Érdekelnek ingyen cuccok, termékminták, nyereményjátékok, autó nyeremény, ingyenes pénz nyeremény, utazás nyeremény? Akkor itt a helyed!

PopcornTime - Így kezdhet el azonnal és ingyenesen filmeket nézni!

PopcornTime
Torrentezni még sosem volt ilyen egyszerű! Illegális forrásból dolgozik, de a legnagyobb netes tékák hatékonyságával működik egy új filmnéző szoftver. A szoftver a legnépszerűbb filmeket listázza borítóikkal együtt, baloldalt pedig műfaj alapján lehet válogatni az alkotások között. A bal felső sarokban található kereső révén is válogathatunk a kínálatból. A filmek borítóira kattintva azonnal elindul a letöltés, majd körülbelül fél perccel később már a HD minőségű lejátszás is. Az elérhető filmek torrentjeit a YTS szolgáltatja. Magyar feliratokkal még nem szolgál a program.

A fájlmegosztóról törölték a programot!

Új hír:
A szolgáltatás mindezek ellenére feltámadt, köszönhetően egy programozó közösségnek, amely a szoftver nyilvánosságra hozott forráskódja alapján elkészítette az új verziót. A torrentklienst a popcorn-time.tv oldalról lehet ingyen letölteni, az URL-re pedig érdemes figyelni, ugyanis több hasonló nevű oldal indult, amelyről Popcorn Time helyett vírust kapunk.
Popcorn Time (kattints ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése