Érdekelnek ingyen cuccok, termékminták, nyereményjátékok, autó nyeremény, ingyenes pénz nyeremény, utazás nyeremény? Akkor itt a helyed!

Karaoke zenék - Dalok letöltése


Karaoke logo
Sok-sok ezer karaoke-videó elengedhetetlen tartozéka a forró hangulatú buliknak. Három olyan oldal, ahol nagyszerű karaokevideókra lelhetünk.
1. Karasongs: kigyűjti a YouTube-ról a keresőkifejezésnek megfelelő karaoke-találatokat. Több százezer videó rejtőzik a szolgáltatás mögött, garantálja, hogy ki-ki megtalálhatja és elénekelheti kedvencét.
2. KaraokeParty: Regisztrációra lesz szükség, és utána akár fényképes profilt is készíthetünk magunknak. A Sing It! gombra kattintva kezdhetjük a karaokét, azonban arra készüljünk fel, hogy az előadó is énekelni fog velünk.
3. Karaoke-4-free: Ezen, a talán legsokoldalúbb weboldalon soktucatnyi, naponta frissülő videót találhatunk. Akár le is tölthetjük a zenék hangszeres változatát a számítógépünkre, de persze énekelhetünk is online. Ezen az oldalon is válogathatunk stílusok közül, vagy akár a videók népszerűsége szerint is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése