Érdekelnek ingyen cuccok, termékminták, nyereményjátékok, autó nyeremény, ingyenes pénz nyeremény, utazás nyeremény? Akkor itt a helyed!

ParkoPolisz - Hozzájuthatsz különböző termékekhez pénz fizetése nélkül!

ParkoPolisz logo
A ParkoPolisz egy olyan oldal, ahonnan gyakorlatilag ingyen vihetsz haza különböző termékeket több kategóriában is. Persze mint tudjuk, a mai világban semmi nincs ingyen így Ők is kérnek Tőled cserébe valamit. Gyűjts PONTot! Ehhez nem kell mást tenni, csak beregisztrálni az oldalra és hirdetéseket nézni. Küldte Mesz a fórumba. Köszönjük neki!
ingyen cuccok, nyereményjátékok fórum (kattide)
részletek (katt ide)

2 megjegyzés:

  1. Olvasd el, mielőtt regisztrálsz: http://atveresek.info/index.php?option=com_content&view=article&id=135:pontpark-parkopolisz-ne-pocsekold-ra-az-idt&catid=1:internetes-atveresek&Itemid=85

    VálaszTörlés
  2. ez ugyanaz az átverés ami régen pontpark-ként működött. a sok ember megnézi a hirdetéseket, amiből ők nem osztanak vissza ajándékok formájában (ahogy ígérik) hanem megy a zsebükbe az összes pénz, amit a felhasználóik keresnek meg a reklámok nézegetésével. pedig az ötlet alapvetően jó, ezt lehetne működőképesen is csinálni, csak sajnos pont olyanok vágtak bele, akik gerinc nélkül születtek. bár lehet hogy épp arra gyűjtenek, ki tudja? :)

    VálaszTörlés