Érdekelnek ingyen cuccok, termékminták, nyereményjátékok, autó nyeremény, ingyenes pénz nyeremény, utazás nyeremény? Akkor itt a helyed!

Joy nyereményjáték - Ajándékcsomag nyeremények

Joy nyereményjáték
Ha vásároltál már a Maybelline Volum' Express Falsies szempillaspirál család valamelyikéből, vegyél részt a designer "kis feketékért" zajló játékban! Válaszd ki melyik designer által tervezett ruhát szeretnéd megnyerni, kattints rá és regisztrálj! A játékosok között 10 db 30 000 Ft értékű utalványt is kisorsolnak, amely jogosít egy kétszemélyes, személyre szóló sminktanácsadásra Larion Oscar-tól a Maybelline New York sminkmesterétől, valamint egy kétszemélyes személyre szóló stílustanácsadásra a Joy magazin stylistjától. Továbbá 25 db 5 000 Ft értékű Maybelline New York ajándékcsomag is gazdára talál.
Amennyiben még nem vásároltál, de játszani szeretnél, kattints a Maybelline New York kvíz menüpontra és nyerd meg a 20 db 5 000 Ft értékű Maybelline New York ajándékcsomag egyikét! Nyereményjáték 2011. augusztus 31.-ig tart. Küldte Anonim a fórumba. Köszönjük neki!
ingyen cuccok, nyereményjáték 2011 fórum (kattide)
részletek (katt ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése