Érdekelnek ingyen cuccok, termékminták, nyereményjátékok, autó nyeremény, ingyenes pénz nyeremény, utazás nyeremény? Akkor itt a helyed!

Cserebere nyereményjáték ingyen - Utazás nyeremények

hétvége Prágában
A játékban való részvétel ingyenes, csak a regisztrációs űrlapot kell kitöltened. Nyeremény 1: Belföldi wellness hétvége 2 fő részére. A nyeremény tartalma: szállás 2 főre, 2 éjszakára egy 3 v. 4 csillagos belföldi wellness szállodában félpanziós ellátással. Nyeremény 2: Síelés Ausztriában 2 fő részére. A nyeremény tartalma: szállás 2 főre, 2 éjszakára Ausztria egyik síterepének közelében félpanzióval. Nyeremény 3: Hétvége Prágában 2 fő részére. A nyeremény tartalma: Prágai szállás 2 főre, 2 éjszakára egy középkategóriás szállodában reggelivel. A nyereményjáték 2011. február 19.-ig tart. Küldte Anonim a fórumba. Köszönjük neki!
ingyen játék ingyen termékek nyeremények fórum (kattide)
részletek (katt ide)

1 megjegyzés:

  1. Ez milyen jó már! Olyan szívesen elmennék egyszer Prágába! Télen is biztosan nagyon szép a város. Mesélték ismerőseim, hogy milyen jó hangulata van és főként a pároknak ajánlják, mert nagyon romantikus kis város. :) Valentin napot tökjó lenne a barátommal kint megünnepelni. Bár már csak egy nap van, azért remélem talán egy kis esélyem van a nyerésre! :)

    VálaszTörlés