Érdekelnek ingyen cuccok, termékminták, nyereményjátékok, autó nyeremény, ingyenes pénz nyeremény, utazás nyeremény? Akkor itt a helyed!

Sony Ericsson XperiaTM X10 mini pro "Nyerj a mágikus mondattal" nyereményjáték

Sony Ericsson XperiaTM X10 mini pro
"A http://www.xperiaxten.com/ oldalon a játék időtartama alatt minden nap 1 db (összesen 10 db) angol szó jelenik meg. A szavakat egymás után leírva összeáll egy értelmes angol mondat, mely a "mágikus mondat". A "mágikus mondat" szavai a mondat szerinti helyes sorrendben kerülnek megjelenítésre. A játékot az a szerencsés nyeri meg, aki a mondatot külön kérésre, a játék utolsó napján a kérdés feltevése után a Sony Ericsson magyar Facebook rajongói oldalán elsőként beküldi http://www.facebook.com/SonyEricssonHungary. A nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson XperiaTM X10 mini pro típusú mobiltelefont. A részletesen meghatározott feltételeket a szervező időről időre, posztok formájában is közzéteszi a közösségi oldalon.
A játék 2010. július 5. és 2010. július 16. időtartam közé eső 10 munkanapon kerül megrendezésre a Facebook közösségi oldal SE Hungary rajongói oldalon. A játék időtartamának nem része a hétvége (2010. július 10. és 2010. július 11.). A kérdés feltevésének időpontja: 2010. július 16. 16.00-18.00 között."
Küldte Ákos, köszönjük neki!
ingyenes termékminta online nyereményjáték fórum (kattide)
részletek (katt ide)

12 megjegyzés:

  1. Kíváncsi vagyok majd mi lehet az a mágikus mondat :D, és aki nem tud angolul? megpróbálom, nem lenne rossz egy ien kis kütyü

    VálaszTörlés
  2. aki nem tud angolul, akkor az fogja és sorba írja a szavakat egymás után... -.-
    tény, hogy elég könnyen hozzá lehet jutni, valszeg azon fog múlni, mint anno a westernfilmekbe, hogy minél hamarabb copy-paste-enterezd, ahogy fent van a kérdés! :D

    VálaszTörlés
  3. nem hiszem, hogy az angol tudáson fog múlni, hogy nyersz-e vagy nem. De én is nagyon örülnék 1 ilyen telefonnak, mert a tudása nagyon nagy és a mérete viszont elképesztően kicsi. Nagyon boldog lehet majd az aki a végén a kezébe veheti.

    VálaszTörlés
  4. Hát aki nem tud angolul az most megszívja, de szerintem olyan mondat lesz amit még az is megért aki nem tanult sosem angolt. Sokat kell majd figyelni az oldat,nekem nem biztos hogy lesz rá időm de azért majd megpróbálkozom vele...

    VálaszTörlés
  5. Érdemes figyelgetni mert az ára 100 fölötti lesz.

    VálaszTörlés
  6. Ahogy néztem már T-nél is elég jó konstrukcióban van,az ára függetlenül 1-2 helyen tényleg 100-fölött van,ezért is érdemes megpróbálkozni ezzel a játékkal,bár elég időigényes,de próba szerencse:)

    VálaszTörlés
  7. ha meg lesz a mondat akkor 4-6 között egyfolytában refreshelni kell az oldalt aztán crtl+v enter :D

    VálaszTörlés
  8. Remélem vannak ott olyan szerencsések akiknek megvannak az eddigi szavak. Én sajnos lemaradtam az elsőről és ezért már nem nyerhetek. Nagyon sajnálom, mert nagyon jó szolgálatot tehetett volna nekem.

    VálaszTörlés
  9. @Peteee: Menj fel az SE facebook-jára és kérdezz rá, 100%-ra veszem, hogy valaki meg fog szánni, és elmondja neked... :D

    VálaszTörlés
  10. Majd csak összeszedjük valahogy,de úgyis ki fogják majd írni az eddig szavakat is. Legalábbis így lenne fer mert aki csak most értesül róla az hátrányban lenne.

    VálaszTörlés
  11. Nem tudom, hogy ti mennyire figyeltétek, de pénteken kint volt mind az 5 szó. Szerintem lesz még ilyen alkalom, csak figyelni kell a facebookot, mert szólnak biztosan.

    VálaszTörlés
  12. Csao!

    Szerintem ez nagyon jó hír, hogy megosztják az emberekkel a szavakat egyszerre. Remélem a végén is megjelenik az össze szó egyszerre.

    VálaszTörlés