Érdekelnek ingyen cuccok, termékminták, nyereményjátékok, autó nyeremény, ingyenes pénz nyeremény, utazás nyeremény? Akkor itt a helyed!

ToldaTippet nyereményjáték - Pénz nyeremények

Foci
Mit kell tenned az 1.000.000 Ft megszerzéséhez? Toborozz csapatot és a tippeljetek a foci VB meccseinek eredményére. A VB meccseire zsetonnal fogadhatsz, amihez indulásként 5.000 zsetont adnak Neked. Gyűjts szurkolókat. Minden szurkoló 2.000 zsetont jelent Neked. A legjobban tippelő és ezáltal legtöbb zsetont gyűjtő csapat nyeri az 1.000.000 Ft készpénzt. A legjobban tippelő egyéni játékos 100.000 Ft-ot nyer. A nyereményjáték vége: 2010. július 12. Küldte kukac a fórumba. Köszönjük neki!
ingyen játékok minden ingyen nyeremény fórum (kattide)
részletek (katt ide)

3 megjegyzés:

  1. A belső fórum nem működik, a szervezők emailre nem válaszolnak, a nyertes tippek után nem írják jóvá a zsetonokat.
    Ráadásul tippelni is felesleges a játékban, mert a "szurkolók" becsalogatása - névvel, emaillel, telefonszámmal - van igazán pontozva.
    Hajlok arra, hogy ezt pofátlanságnak hívjam...

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek Istvánnal, ez egy nagy rakás szar, csak az e-mail címek, telefonszámok gyűjtése a célja. Rohadt volna meg az anyjában mind

    VálaszTörlés
  3. A nem a környezetbe illő (csúnya) szavakat mellőzzük, ettől egyszerűen megromolhat a hangulat, a játékosok hozzászokhatnak a trágár szavak használatához, ami lerontja a hangulatot.

    VálaszTörlés