Érdekelnek ingyen cuccok, termékminták, nyereményjátékok, autó nyeremény, ingyenes pénz nyeremény, utazás nyeremény? Akkor itt a helyed!

Játssz ingyen és Nyerj ajándékokat - Ootz.org


Az Ootz.org az első magyar fejlesztésű "Játssz és Nyerj!" weboldal. A regisztráció után naponta kapsz INGYEN játéklehetőségeket és az összegyűjtött, nyert pontjaidat az oldal saját bolt részlegében ajándék tárgyakra válthatod! Érdemes naponta játszani, hogy minél több pontot szerezz! Lehetőséged van extra játékok szerzésére és részt vehetsz értékes tombola nyeremény húzásokon is! Regisztrálj, játssz és nyerj!


Az oldal lényege, hogy naponta játssz és gyűjts minél több pontot. Ezeket a pontokat levásárolhatod az oldal saját bolt részlegében. Minél több pontot gyűjtesz össze, annál több és annál értékesebb nyereményekre tudod őket váltani.

A Kredit alatt a naponta ingyenesen kapott játék lehetőségeid számát láthatod, ez naponta maximum 15 lehet, ezt lejátszva várnod kell másnapig, hogy újra játszhass az oldalon. A Kredit+ pedig a vásárolt játék lehetőségeid száma. Kód beváltáskor ilyen plussz játék lehetőségeket is kapsz. Ezeket nem kell egy nap alatt lejátszanod, akármikor szabadon felhasználhatóak, így felhalmozhatod őket, nem vesznek el!


Regisztráció


VIP pontok az oldal hűség pontjai. Minden nap, mikor bejelentkezel pár VIP pontot kapsz. Ha ajánlod ismerőseidnek az oldalt és "alád" regisztrálnak, szintén kapsz VIP pontot. Sok VIP pontot kapsz minden alkalommal mikor kódot váltasz be. A legtöbb VIP pont támogatással szerezhető. A VIP pontoktól függ a rangod is. 750, 2000 és 5000 elért VIP pont után éred el a különböző VIP szinteket. Ezek extra, naponta játszható kaparós sorsjegyet adnak és megnyílnak előtted a bolt különböző részlegei is.

A hűséges tagokat, a VIP szinteken kívül még tovább is jutalmazzák. Ezért havonta számolják, mennyire vagy aktív az oldalon. Minden belépésnél rangtól függően hűségpontokat írnak jóvá. Ezenkívül kódbeváltásért és támogatásért is szerezhetőek hűségpontok. A hűségpontok minden hónap 15.-én lenullázódnak és ezen a napon kihírdetjük a hónap győzteseit. A legtöbb hűségpontot szerzők ajándékokat, kódokat, plusz krediteket és pontokat kapnak.


Regisztráció


Vannak sima, ingyenesen játszható játékok és kockáztatós játékok. Ezeket mindenki el tudja érni. De vannak bizonyos Bónusz játékok is, amelyeket csak bizonyos feltételek teljesülése után érhetsz el. Pl. VIP szintek elérése után, támogatói rang megszerzése után, megadott számú alád csatlakozott tag után, vagy kód beváltás után stb.

A tombola húzásokon csak azok vehetnek részt akik Tombola jeggyel rendelkeznek. Ezeket kódbeváltáskor kaphatsz.


Regisztráció


Ha elfogyott a napi Kredit-ed, akkor várj holnapig és újra játszhatsz. Ha több játék- lehetőséget szeretnél, vásárolj kódot és váltsd be! Ekkor a plussz játéklehetőségeken kívül VIP pontjaid is növekednek és tombola jegyet is kapsz minden beváltáskor.

Miután összegyűjtötted a megfelelő pontokat, és a bolt részlegben a tiéd lett a kiválasztott ajándék tárgy, az adataid között nyomon tudod követni az ajándékodat. A nyereményeid alatt jelölve lesz a postázása is. A csomagolás és postára adás után változó lehet az érkezési napok száma. Ez általában 15-30 napot vesz igénybe.


Regisztráció



részletek (katt ide)

2 megjegyzés:

  1. Winster - Angol nyelvű játék, naponta 200 játékegységet kapunk bejelentkezéskor, ha összegyűjtőttünk egy bizonyos mennyíségű nyereményt, akkor azt pénzre, ill. jóváírásokra lehet használni ( pl. amazon.com-nál ).

    https://www.winster.com/refer.jsp?uid=r1th795g5qw92

    VálaszTörlés
  2. 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen

    A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStrategy Your Poker Cash PokerSource

    ha követed a linket automatikusan regisztrálhatsz is az oldalra ahol egy sikeres kvíz után már megis kaphatod az 50+100$ ingyen póker pénzt ahol megtanulhatsz egy kiváló stratégiát és nem kell saját pénzt kockáztatnod ahhoz , hogy elkezdhess pókerezni

    Click -elj ide hogy regisztrálj


    Ingyen poker online


    http://ingyen-poker-online.blogspot.com

    http://hu.pokerstrategy.com/u4QEOI

    VálaszTörlés